Skip to content
Kezdőlap » Árpád parti szabadstrand

Árpád parti szabadstrand

Árpád parti szabadstrand

Leírás

Az Árpád parti szabadstrand egy kedvelt nyaralóhely, amely a festői szépségű Duna partján helyezkedik el. Ez a természetes strand lehetőséget nyújt a látogatóknak, hogy élvezzék a vízparti kikapcsolódást, a napfényt és a friss levegőt. A strand területe tágas és jól karbantartott, így bőséges hely áll rendelkezésre napozáshoz, játékhoz és pihenéshez. A látogatók megcsodálhatják a gyönyörű dunai tájat, miközben élvezik a természet adta nyugalmat és szépséget. A strand számos vízi sporttevékenységet kínál, mint például úszás, vízilabda és kajakozás, így minden korosztály számára kínál szórakozást. A biztonság érdekében a strand területén mentőszolgálat is működik a nyitvatartási idő alatt. A strandolók számára öltözők, zuhanyzók és WC-k is rendelkezésre állnak. A természet közelsége és a kiváló infrastruktúra miatt az Árpád parti szabadstrand ideális választás a családok, baráti társaságok és egyedülállók számára is. A strand egész évben ingyenesen látogatható, így a pénztárcabarát kikapcsolódás garantált. A helyszín különleges atmoszférája és a természetes szépség teszi az Árpád parti szabadstrandot egyedülállóvá és vonzóvá a pihenni vágyók számára.

Szolgáltatások

  • Öltözők, zuhanyzók és WC-k
  • Mentőszolgálat a nyitvatartási idő alatt
  • Vízi sporttevékenységek: úszás, vízilabda, kajakozás
  • Piknikező helyek
  • Játszótér a gyerekek számára

Jegyárak

Az Árpád parti szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand egész évben látogatható. A nyári szezonban (június 1-től augusztus 31-ig) a nyitvatartási idő hosszabb, naponta 06:00-tól 20:00-ig. Az év többi részében a nyitvatartás az időjárástól függően változhat.

Kapcsolat

Email: info@arpadpartiszabadstrand.hu

Telefonszám: +36 1 234 5678

Megközelítés

Az Árpád parti szabadstrand könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és személyes gépjárművel egyaránt. Tömegközlekedéssel a legközelebbi buszmegálló az „Árpád parti szabadstrand” megálló, ahonnan rövid sétával érhető el a strand. Autóval érkezők a főútvonalakról könnyen elérhetik a helyszínt, követve a „Strand” táblákat.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért csúcsidőben érdemes időben érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük