Skip to content
Kezdőlap » Alatkai Horgász-Sport Centrum

Alatkai Horgász-Sport Centrum

Alatkai Horgász-Sport Centrum

Leírás

Az Alatkai Horgász-Sport Centrum egyedülálló természeti környezetben, festői szépségű tájon helyezkedik el, ahol a horgászat szerelmesei egész évben élvezhetik a nyugodt és zavartalan pecázást. A centrum kiválóan felszerelt, modern létesítményekkel várja vendégeit, legyen szó akár kezdő, akár haladó horgászokról. A tó tiszta vizének köszönhetően a halak egészségesek és erősek, így a horgászélmény garantáltan felejthetetlen lesz. A centrum területén kényelmes pihenőhelyek, tűzrakó helyek és grillező pontok is találhatók, amelyek lehetővé teszik a horgászat melletti kikapcsolódást is. A családok és baráti társaságok számára is ideális helyszín, ahol a horgászat mellett számos egyéb szabadidős tevékenység is kipróbálható. Az Alatkai Horgász-Sport Centrum elkötelezett amellett, hogy vendégei számára egy emlékezetes és pihentető élményt nyújtson.

A tó jellemzői

Az Alatkai Horgász-Sport Centrum tava egy mesterségesen létrehozott víztározó, amely tökéletesen illeszkedik a környező természeti tájba. A tó mérete és mélysége változatos, így különböző horgásztechnikák alkalmazását teszi lehetővé. A tó vizének minősége rendszeresen ellenőrzött, biztosítva ezzel a halállomány egészségét és a horgászok számára a biztonságos pecázást.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Csuka

Szabályok

Az Alatkai Horgász-Sport Centrumban a horgászat során be kell tartani a magyar horgászszabályzatot, amely magában foglalja a kifogható halak napi és éves kvótáját, valamint a horgászat módját és az engedélyek használatát. Kiemelt figyelmet fordítunk a természet és a vízi élővilág védelmére, ezért kérjük, hogy minden horgász tartsa tiszteletben a környezetvédelmi előírásokat.

Szolgáltatások

  • Horgászbolt a legnépszerűbb felszerelésekkel és csalikkal
  • Grillező helyek és piknik területek
  • Modern mosdók és zuhanyzók
  • Halőrzés
  • Szálláslehetőség a közvetlen közelben

Jegyárak

Az aktuális jegyárakról és a különböző horgászjegy típusokról (napijegy, éves bérlet stb.) részletes információkért kérjük, látogasson el a centrum hivatalos weboldalára vagy érdeklődjön személyesen a helyszínen.

Megközelítés és parkolás

Az Alatkai Horgász-Sport Centrum könnyen megközelíthető autóval, a közeli főútvonalról leágazó jól karbantartott mellékúton keresztül. A centrum területén ingyenes parkolási lehetőség biztosított a látogatók számára. A pontos cím és a megközelítés részletes leírását megtalálja a centrum hivatalos weboldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük